Alege butelia care-ti aduce premii!

 

 

Din dorinta de a fi mai aproape de clientii nostri, in perioada   1 februarie - 31 martie 2015, GASPECO L&D si OMV Petrom Marketing SRL organizeaza campania tip tombola:

“Alege butelia care-ti aduce premii!”

 

Astfel, fiecare client care cumpara o incarcatura GPL in perioada 1 februarie - 31 martie 2015 (achizitie confirmata prin data bonului fiscal aferent din perioada promotiei) poate participa la tombola “Alege butelia care-ti aduce premii! “, completand integral si corect un talon de tombola si introducandu-l pana la data de 31 martie in urnele special amenajate.

Pentru revendicarea premiului, clientul trebuie sa prezinte bonul fiscal (original) mentionat pe talonul de tombola castigator

 

Mecanismul Promotiei:

Persoana care cumulativ  indeplineste toate conditiile din regulamentul promotiei va participa la tragerea la sorti din data de 20.04.2015  putand castiga unul dintre urmatoarele premii:

-       Masini de gatit   –     10 bucati

-       Arzatoare GPL   –     20 bucati

-       Incarcatura GPL –   300 bucati      

 

Conditii participare pentru un client:

  • a achizitionat o incarcatura GPL in perioada 01.02.2015 - 31.03.2015;
  • completeaza corect si integral talonul cu datele solicitate, inclusiv numarul de bon fiscal aferent unei  incarcaturi GPL; Talonul tombolei cuprinde datele personale si informatiile legate de Bonul fiscal aferent achizitionarii buteliei/incarcaturii.
  • depune talonul de tombola in urnele special amenajate in  statiile de distributie carburant participante la promotie, talon completat corect si intregral cu datele solicitate.  O persoana are dreptul sa participe la Promotie cu mai multe taloane, cu conditia ca numarul de taloane introduse in urna sa fie egal cu numarul de bonuri distincte aferente achizitiei unui incarcaturi GPL

 

Extragerea premiilor va avea loc la sediul GASPECO L&D din Bucuresti, Calea Floreasca nr 28-30, sector 1 , Bucuresti in 20 aprilie 2015.

Castigatorii vor fi anuntati in perioada 20-30 aprilie 2015 urmand ca acordarea premiilor sa se faca pana la 15 mai 2015

 

Lista completa a locatiilor participante la promotie precum si regulamentul campaniei aici

 

N O R M E

pentru desfasurarea extragerilor taloanelor castigatoare

la Tombola “Alege butelia care-ti aduce premii”

- editia 2015 -

 

 

1.          Extragerile pentru atribuirea premiilor la Tombola “Alege butelia care-ti aduce premii” vor avea loc in data de 20.04.2015, in Bucuresti, la sediul Gaspeco L&D SA din Calea Floreasca nr. 28-30, sector 1.

2.          Pentru desemnarea castigatorilor vor fi efectuate extrageri dintr-o urna in care vor fi depuse toate taloanele colectate la nivel national.


4.          Pentru fiecare premiu vor fi efectuate cate 2 extrageri. Astfel, se va extrage un talon pentru premiu dupa care se va extrage talonul suplimentar (rezerva) pentru acelasi premiu.
Vor fi efectuate cate 330 extrageri corespunzator celor 330 premii plus 330 extrageri pentru taloanele suplimentare (rezerva), astfel:


- 10 premii x masini de gatit;

- 20 premii x arzatoare;

- 300 premii x incarcatura GPL


5.         Extragerile se efectueaza sub conducerea Comisiei de coordonare extragere si validare rezultate, constituita special in acest scop si formata din 3 persoane, din care un Presedinte respectiv reprezentantul Gaspeco L&D SA, si 2 membri, respectiv un reprezentant OMV Petrom Marketing si un notar/avocat.
Daca unul din componentii Comisiei de coordonare extragere si validare rezultate, care au fost convocati, nu se prezinta la locul si la ora fixate, comisia poate incepe operatiunile cu numarul de membrii prezenti, dar nu mai putin de doi, din care unul va fi in mod obligatoriu reprezentantul Gaspeco L&D SA.

6.         In ziua efectuarii extragerii, cutiile sigilate cu numele statiei OMV Petrom vor fi desigilati in prezenta Comisiei de coordonare extragere si validare rezultate.

7.         Vor fi introduse in urna toate taloanele colectate la nivelul statiilor OMV Petrom. Din urna se vor extrage numarul de taloane corespunzator tipului si numarul de castiguri conform Regulamentului oficial al Campaniei Promotionale tip Tombola “Alege butelia care-ti aduce premii”.

8.         Inaintea extragerii taloanelor se va anunta clar tipul castigului si numarul de taloane care se vor extrage.

9.         Dupa extragerea din urna, fiecare talon va fi predat   Comisiei de coordonare extragere si validare rezultate.

10.       In cazul in care talonul extras nu contine datele obligatorii de identificare ale participantului (date obligatorii silicitate: nume, prenume, numar de telefon sau adresa e-mail, numar si data bon fiscal) Comisia de coordonare extragere si validare rezultate va decide extragerea unui alt talon pentru acelasi castig pentru care a fost extras talonul anulat.

11.       Pe taloanele anulate se va scrie “ANULAT”, vor fi semnate de membrii Comisiei de coordonare extragere si validare rezultate, iar numarul total de taloane anulate va fi mentionat in Procesul Verbal al tragerii.

            Pe un talon anulat nu se poate solicita sub niciun motiv acordarea unui premiu.

12.       Operatiunea de extragere se repeta pana cand se extrage un numar de taloane validate de  Comisiei de coordonare extragere si validare rezultate, egal cu numarul de castiguri corespunzator repartitiei prezentate la pct. 4.

13.       Rezultatele extragerilor vor fi consemnate de catre  Comisia de coordonare extragere si validare rezultate in Procesul Verbal al extragerii, care constituie documentul oficial pe baza caruia se acorda premiile la Tombola “Alege butelia care-ti aduce premii”.

14.       Comisia de coordonare extragere si validare rezultate va complete Procesul verbal al extragerii, il va semna, il va introduce impreuna cu toate taloanele extrase (inclusiv cele anulate) intr-un plic ce va fi lipit, semnat de toti membrii comisiei si va fi predate reprezentantului GASPECO L&D SA.

            Pentru taloanele de rezerva se va intocmi un Proces Verbal separate.

15.       Prezentele Norme sunt disponibile pentru consultare pe site-ul www. gaspeco.ro precu si la sediul central al GASPECO L&D SA din Bucuresti, Calea Floreasca nr. 28-30, sector 1.

 

DIRECTOR GENERAL,

Marian Manescu

 

DIRECTOR GENERAL ADJUNCT

   Marian Albu