Mesaj CEO

  • Acasa
  • /
  • Compania
  • /
  • Mesaj CEO

Mesaj CEO

Nu există nimic fără energie, iar energia nu există fără pasiune!

Sunt mai mult de 7 ani de când Calitatea, Siguranță și Tradiția au devenit sloganul nostru transformându-se în sistemul nostru de valori, în ceea ce ne ghidează și ne obligă în tot ceea ce facem zi de zi în GASPECO.

Punem în prim plan consumatorul, suntem receptivi la așteptările clienților și partenerilor noștri oferindu-le produse și servicii de calitate superioară.

Cred cu tărie că pasiunea, implicarea în viață societății și respectul față de clienții noștri ne-au susținut poziția de leader pe piață de GPL din România.

An de an ne stabilim obiective clare de performanță având scopul de a crește satisfacția clienților noștri și de a îmbunătăți permanent calitatea produselor și a serviciilor noastre.

Astfel, în ultimii ani, GASPECO a investit semnificativ în retehnologizarea stațiilor de îmbuteliere, în sisteme noi de siguranță , în verificarea și testarea recipienților de GPL, în înnoirea parcului de butelii toate acestea având scopul de a susține întreagă activitate a companiei bazată pe SIGURANȚA și CALITATE.

Și în 2020 vom continua să fim aproape de clienții noștri cu oferte speciale.

Produsele GASPECO vor fi mereu aproape de casă dumneavoastră dacă ne referim la buteliile pentru aragaz sau de afacerea dumneavoastră dacă ne referim la propan în sistem mic vrac.

Vă veți putea alimenta mașina sau flota dumneavoastră în peste 150 locații de vânzare GPL auto pe care noi le aprovizionăm ce vor deveni alegerea dumneavoastră numărul 1, partenerul dumneavoastră preferat, așa cum se întâmplă și in cazul buteliilor pentru aragaz.

Vă invit să aflați mai multe despre GASPECO, despre istoricul companiei sau despre produsele și serviciile noastre vizionând filmul nostru de prezentare

Vă mulțumesc că sunteți aproape de noi, că ați ales produsele și serviciile GASPECO, că ați accesat pagină noastră de internet și va promit că vom continua să fim cei mai buni, mereu la dispoziția dumneavoastră.

Marian Dragoș Manescu
DIRECTOR GENERAL GASPECO L&D S.A