Butelia 100% GASPECO vine la tine acasa!

  • Acasa
  • /
  • Butelia 100% GASPECO vine la tine acasa!

Comanda-ti butelia prin sistemul de livrare la domiliciu GASPECO, pastreaza bonurile fiscale si ai reducere de 10 (zece) lei la a 4-a achizitie de incarcatura GPL Aragaz.

Talonul de reducere se acorda clientului/utilizatorului final de butelie aragaz de catre soferul distribuitor la achizitia de incarcatura GPL Aragaz prin sistemul de livrare la domiciliu la prima livrare dupa inceperea Campaniei sau ori de cate ori participantul la Campanie doreste.

Reducerea se aplica EXCLUSIV prin sistemul de livrare la domiciliu GASPECO si doar daca la cuponul de reducere sunt atasate bonurile fiscale de la 3 incarcaturi GPL Aragaz , achizitionate exclusiv prin sistemul de livrare la domiciliu GASPECO .

Contravaloarea voucherului nu se achita in numerar si se poate folosi exclusiv la achizitii de GPL ARAGAZ prin sistemul de livrare la domiciliu GASPECO.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 06.08.2020 - 31.12.2020 in limita stocului disponibil si cu respectarea datelor prevazute in prezentul Regulament Oficial disponibil aici