CAMPANIA Castiga o masina personala

26 Sep 2016

In perioada 01 Oct - 31 decembrie 2016, GASPECO organizeaza Campania tip tombola „ Castiga o masina personala” adresata tuturor utilizatorilor finali de butelii GASPECO, din intreaga retea de vanzare.

 

Mecanism-ul campaniei:

Persoana care a achizitionat o incarcatura GPL in butelie de aragaz GASPECO ce are eticheta campaniei si trimite prin sms la nr 3741  ( numar cu tarif normal, disponibil in retelele Orange, Vodafone, RCS&RDS si Telekom) codul format din 7(sapte) caractere inscris in capacelul robinetului impreuna cu denumirea judetului in care locuieste, participa la tombola GASPECO, „Castiga o masina personala cu o butelie originala”.

Pentru validarea SMS-ul fiecare participant trebuie sa trimita prin sms la nr 3741 codul de inscris in capacelul robinetului CORECT SI COMPLET, impreuna cu denumirea  judetului de domiciliu.

Participa la Campania Promotionala doar buteliile/incarcaturile GPL Gaspeco care au Eticheta de Promotie.

 

Participantul la Campanie va pastra obligatoriu bonul fiscal pentru revendicarea premiului. Se accepta si bonurile fiscale aferente incarcaturilor cu eticheta de promotie din perioada premergatoare campaniei respectiv 26.09.2016-01.10.2016 pentru incarcaturile achizitianate inainte de inceperea campaniei si inscrise in promotie in perioada 01.10.2016- 31.12.2017.

 

Premii :

1 masina DACIA (premiul cel mare, acordat la sfarsitul campanie)

550 incarcaturi GPL ( cate 42 buc/saptamana , 1 buc/ judet+ Bucuresti)

Regulamentul campaniei aici